De când mă știu am avut o dorință profundă de a ajuta oamenii. Pornirea mea s-a manifestat sub diferite forme și a cunoscut multiple încercări, până când am reușit să o șlefuiesc sub forma ei de acum.

Pot spune cu precizie momentul în care mi-am ales calea asta, însă miile de momente până acolo mi se developează ca un proces de descoperire de sine și devenire a ceea ce sunt azi.

Știu că schimbarea nu are capăt, mai știu și că e greu să găsești un sens printre zecile de sensuri pe care ți le dau cei apropiați și societatea. Înțeleg acum că drumul e lung până să reușești să ajungi la tine și să mergi pe direcția ta, nu a altora.

Cred că oricine își este dator să-și găsească calea și să aleagă conștient să meargă pe ea.

Mai multe despre mine

  • Am început drumul în București cu facultatea la SNSPA și licență în Drepturile Omului, continuând cu Master în Politici Sociale Europene.
  • Mi-am dat seama că-mi doresc altceva pentru mine, așa că am ales să studiez Psihologia la UEB.
  • La scurt timp după începerea facultății, am demarat procesul de formarea în Analiza Tranzacțională.
  • După finalizarea facultății m-am înscris la Master Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică, cu contract de supervizare în Psihologie Clinică.
  • Am fost la multe traininguri de formare și tabere de vară, pe care le utilizez ca etape în dezvoltarea mea personală.
  • Stagiile de practică la Spitalul Obregia și în clinici oncologice sunt trepte practice în terapiile studiate.

Am planuri să cresc mai mult de atât, să învăț mult mai multe tipuri de terapii, deoarece un bun psiholog trebuie să aibă în desagă suficiente informații și tehnici cât să se poată mula pe fiecare client în parte. Doar suntem unici.